SUPERBIKE WORLD CHAMPIONSHIP

Késői javulás, de pozitív összkép a vasárnapi futamok előtt.

A harmadik szabadedzés során már érezni lehetett, hogy a csapat a jó irányba halad a beállítások optimalizálásával is. Ugyan a Superpole szereplés ezúttal is elmaradt, mégsem teljesen elégedetlenül készül a holnapi két futamra Magyarország egyetlen motoros világbajnoki szériában szereplő csapata.

Ifj. Tóth Imre negyedik szabadedzés utáni nyilatkozata:

Ha ebben az ütemben tudtunk volna javulni az első edzés óta, mint most a harmadik és negyedik között, lehet mindkét motorunkkal a Superpoleban találhattuk volna magunkat. Rizi és az én gondjaim is viszonylag megoldódtak, nagyon bízom benne, hogy a két futam alatt tudunk egy jót menni Gáborral és Alviz valamint Pegram közelében maradni. A legnagyobb baj, hogy megint minden túl későn állt össze, de általában véve végre picit elégedettebb lehetek mint eddig. Az első futam akár lutri is lehet, mert a csapadék esélye 25-50% között mozog abban az időintervallumban. Nehéz versenyekre számítok, de mindent megteszünk a jó eredmény érdekében.”

Imre a 23. helyen zárta a negyedik edzést, legjobb ideje 1'41.475 volt, 13 megtett körrel. A rajtrácson a 24. helyet foglalhatja majd el.

Rizmayer Gábor vegyes érzelmekkel nyilatkozott a negyedik edzés után, Rizi problémái is megoldódni látszanak, de az előrelépés mértéke lehetett volna nagyobb.

Rizmayer Gábor negyedik szabadedzés utáni nyilatkozata:

Végre sikerült úgy menni, hogy semmilyen égbekiáltó problémánk nem akadt. Az utolsó edzésen ki tudtam próbálni néhány komolyabb változtatást amivel előreléptünk ugyan, de nem annyit mint szerettünk volna. A warm-up alatt holnap remélem még holnap picit tudunk javulni, amivel még jobb lehet a versenytempónk.”

Rizmayer Gábor a 23. helyen zárta a negyedik szabadedzést, 13 kört teljesítve. 1'41.213-as körideje Imréhez hasonlóan a hétvége legjobb egyéni ideje volt. A rajtrácson a 23. hely illeti meg.